Dinerkaart
Dinerkaart
Kies je eigen 3 gangen menu € 39,95 Keuze uit alle gerechten
Voorgerechten € 10,95
-
Zalmtartaar
Van gerookte en rauwe zalm roomkaas. Geserveerd met veldsla, witlof en gekonfijte rode
-
Gamba’s al ajillo
Garnalen gebakken in olijfolie met knoflook en kruiden
-
Antipasti
Prosciutto, Spianata Romana, Negrini salami, gemarineerde olijven, mozzarella en bruschetta met tomaat en zoete acetodressing
-
Bietencarpaccio
Met geitenkaas, geroosterde tuinbonen, rucola en zoete acetodressing
-
Vitello tonnato
Zacht gegaarde kalfsmuis met tonijnmayonaise, rucola en kappertjes
-
Carpaccio van rund
Met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, geroosterde tuinbonen en rucola
-
Gevulde champignons
Gevuld met noten, knoflook en kruiden, gegratineerd met brie
-
Extra – Brood met dip
Pesto, truffelmayonaise en kruidenboter € 6,95
Hoofdgerechten vlees € 21,95
-
Pulled chicken
Geserveerd op een briochebroodje, met koolsalade, huisgemaakte BBQ-saus en frites
-
Stoofvlees
Vlaamse klassieker, gestoofd in donker bier, met frites en koolsalade
-
Schnitzel
Oostenrijks formaat schnitzel met champignonroomsaus of gebakken spek en uitjes geserveerd met huisgemaakte Kartoffelsalat en zuurkool
-
Shortrib
Zacht gegaarde runderrib in rode wijn met een kruidige aardappelmousseline en gesmoorde haricots verts
-
Kalfsribeye
Vet dooraderd kalfsvlees van de grill geserveerd met kruidenboter, mediterrane groente en zoete aardappelfrites met truffelmayonaise
-
Diamanthaas
Geserveerd op een aarappel-pastinaakcreme met geglaceerde wortel en prei met pepersaus
Hoofdgerechten vis € 21,95
-
Koolvis
Omwikkeld met spek, geserveerd op verse pasta pesto met cherrytomaatjes en gekonfijte rode ui
-
Zalmfilet
Geserveerd op een kruidige aardappelmousseline met gesmoorde haricots verts en wittewijnsaus
-
Lekkerbekje
Gefrituurde heekfilet in een krokant jasje met een huisgemaakte remouladesaus, frites en salade
Hoofdgerechten vegetarisch € 21,95
-
Lasagne
Huisgemaakte lasagne van verse pasta gevuld met een tomaten-groentesaus, pestosaus en paddenstoelensaus gegratineerd met oude kaas
-
Aubergineburger
Aubergine in een krokant laagje op een briochebroodje met koolsalade en huisgemaakte tomaten-paprikasaus, geserveerd met zoete aardappelfrites met truffelmayonaise
-
Extra garnituur
Bakje frites, groenten of salade per portie € 4,95
Desserts € 9,95
-
Monchoutaart
Huisgemaakt, met kersen en stracciatella ijs
-
Koffie/thee met huisgemaakte friandises
Kopje koffie of thee met huisgemaakte kleine zoete lekkernijen
-
Kaasbordje € 5,- meerprijs
Vijf soorten kaas van Hollandse bodem geserveerd met appelstroop en roggebrood
-
Stroopwafelparfait
Romig ijs met stukjes stroopwafel geserveerd met karamelsaus
-
Sorbet
Drie soorten vruchtensorbetijs met vers rood fruit en slagroom
-
Citroen-tiramisu
Huisgemaakt. Bereid met lemon curd en limoncello
-
Crème brûlée
Franse klassieker met een knapperig suikerlaagje en een bolletje kaneel ijs